MKB maakt duurzame slag op 3 maart

Hoe zorg je er voor dat medewerkers betrokken raken als je als bedrijf bijna explodeert van de duurzame bedoelingen en bijna niet kan wachten om er mee aan de slag kan gaan. Het mee hebben van de mensen die het in de organisatie moeten doen, is dan wel een belangrijk criterium.

Het is een van de gespreksonderwerpen die meermalen aan bod komen in het kader van het project De Duurzame verbinding, blijkt uit een toelichting van Nicoline Weijers die in Utrecht de activiteiten coordineert.

Verder hebben bedrijven vooral ook behoefte aan praktische tip, weet ze inmiddels. ‘Waar vind ik een leverancier van elektrische heftrucks en hoe weet ik zeker dat het printpapier echt duurzaam is. Op deze en andere vragen die bedrijven hebben, krijgen ze antwoord op 3 maart as. wanneer in meerdere steden de aftrap is Van de Duurzame Verbinding dat ervaren duurzame bedrijven koppelt aan ‘groene starters’.

Per stad staat er een andere sector op het programma, zoals bijvoorbeeld in Utrecht duurzame dienstverlening, Rotterdam bouw- en installatiebedrijven en in Den Haag de productie- en maakindustrie. Meerdere steden, vooral die in de Hofstad, zoeken nog bedrijven die een duurzame stap willen maken.

Of ze daar al mee begonnen zijn of de eerste stap nog moeten zetten, maakt daarbij niet uit. De insteek is daarbij praktisch: met simpele adviezen, quick wins en waar mogelijk hands-on maatwerk kan investeren duurzaam rendement opleveren.

Hoe duurzaam is uw bedrijf?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Quick wins voor MKB opstap naar duurzaamheid (video)
Lees ook:Duurzame krachtenbundeling MKB op 3 maart (video)
Lees ook:Duurzame verbinding gaat vanavond knallen
Lees ook:Helft besparen door ombouwen TL-verlichting (video)
Lees ook:Groene ondernemers bekritiseren beleid Verhagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.