Onderhoud en kalibratie op locatie met kalibratiebus van MW Instruments

MW Instruments heeft voor onderhoud en/of kalibratie van stationaire gasdetectiesystemen een mobiele dienstverlening opgezet.

Speciaal hiervoor is een extra service- en kalibratietechnicus in dienst genomen die met een volledig uitgeruste kalibratiebus klanten bezoekt.

De buitendienst van MW Instruments is gespecialiseerd in het testen, onderhouden en kalibreren van stationaire gasdetectiesystemen van onder andere brandbare gassen, koudemiddelen en speciale gassen.

Verplichte beveiliging
In Nederland is beveiliging van inpandige stookruimtes of stookruimtes die onder het maaiveld zijn gebouwd verplicht. MW Instruments adviseert hierover en helpt daarbij met diverse instrumenten voor het beveiligen van koeltechnische machinekamers en koelcellen. Voor deze belangrijke service op locatie heeft MW Instruments de dienstverlening verder uitgebouwd met een nieuwe professionele kalibratiebus.

De gasdetectiesystemen van Dalemans en Murco worden ook gebruikt voor controle van opgeslagen stoffen, waaronder natuurlijke koudemiddelen zoals, ammoniak, kooldioxide en propaan, maar ook koudemiddelen zoals R134a, R407c en R507c.

Hebt u ook bedrijfsnieuws voor het IndustrjeBlog? Mail dan naar Margeurite Tachet: [email protected]

Lees ook:Tence Inzetbureau sterk in flexibel werk
Lees ook:Smartport zet Rotterdamse haven op de kaart
Lees ook:EK levert Nederlandse bedrijven 200 miljoen euro op
Lees ook:Omzet Aalberts Industrie boven 1 miljard
Lees ook:Genomineerden Metaalunie Award bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.