Imtecher Wesley fotoblogt over z’n werk

Wesley Kress is Imtecher van de maand. De werkvoorbereider wordt in maart in het zonnetje gezet op Imtech24/7, een site van de industriële dienstverlener waar vakprofessionals zelf over hun werk fotobloggen.

Wesley heeft vaste werkplekken en is vooral te vinden in het Haagse Bronovo-ziekenhuis, maar ook met regelmaat in andere ziekenhuizen, waaronder het Reinier de Graef Gasthuis, Maasstad en Tergooi.

Hij is verantwoordelijk voor een scala aan werkzaamheden, van het voortraject tot aan de oplevering. Het enige dat hij niet doet is de montage, valt op zijn eigen pagina te lezen.

De Imtecher fotoblogt het opzetten van een tijdelijke spoedeisende Hulp die er moet komen vanwege uitbreiding van Bronovo (foto boven).

Volg Wesley via Imtech24/7.

Meer weten over Imtech24/7? Lees dan het interview met online marketeer Bas Vermond.

Tijdelijk opzetten van een Spoedeisende Hulp om de bestaande S.E.H. te kunnen verplaatsen i.v.m. de realisatie van de aanbouw tegen ster 3. – See more at: http://www.imtech247.com/index.php?id=1010&bloggers_id=42#.Uxw9nV6I_eY

Tijdelijk opzetten van een Spoedeisende Hulp om de bestaande S.E.H. te kunnen verplaatsen i.v.m. de realisatie van de aanbouw tegen ster 3. – See more at: http://www.imtech247.com/index.php?id=1010&bloggers_id=42#.Uxw9nV6I_e

Lees ook:Imtech verlaagt energieverbruik Audi
Lees ook:Syntens helpt 3D-Metal Forming aan nieuwe fabriek
Lees ook:Stijging Duitse inkoopmanagersindex voor de industrie
Lees ook:Productie industrie groei weer
Lees ook:DHV-dochter ontwerpt ‘s werelds grootste luchthaven in China

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.