Imtech groeit over de hele linie

Imtech groeit over de hele linie. Zowel de omzet, nettowinst als orders kwamen het eerste half jaar hoger uit dan dezelfde periode vorig jaar.

Dit bericht de Telegraaf. De technisch dienstverlener schreef een positief resultaat van 62 miljoen euro in de boeken bij daar waar door analisten vooraf op 61,8 miljoen was gerekend. Dezelfde periode vorig jaar kwam de nettowinst op 60,7 miljoen euro.

De omzet steeg tot 2,6 miljard euro, de verwachtingen waren dat de opbrengsten van het concern op 2,49 zouden uitkomen. Vorig jaar was in dezelfde periode de omzet 2,3 miljard euro.

In de orderportefeuille zat voor bijna 6,5 miljard euro aan opdrachten. Dit is een toename van 13 procent. Analisten hadden op een bedrag van zes miljard euro gerekend.

Imtech handhaaft het ‘strategisch groeiplan 2015′ dat koerst op een omzet van acht miljard euro en een marge van het operationele bedrijfsresultaat van tussen de 6 procent en 7 procent.

Lees ook:Omzet en winst Philips stijgen voor 3e keer op rij (video)
Lees ook:DSM stapt uit basischemie
Lees ook:Omzet AkzoNobel in de plus
Lees ook:Bezuinigingen Philips ten koste van 4.500 banen (video)
Lees ook:Resultaten Industrial Services stuwen winstgevendheid Aalberts Industries

Eén reactie op “Imtech groeit over de hele linie

  1. Werknemer

    Het mooie bedrijf IMTECH blijft buiten Europa groeien maar in Nederland begint het nu langzaam af te brokkelen met een overschot aan FTE’s waar ze geen oplossing voor weten. dus overnemen daar zijn ze goed in maar daarna de mensen aan het werk houden begint ze langzaam parten te spelen.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.