Geld verdienen? DAF zoekt nog personeel

Het kon natuurlijk niet uitblijven. Nadat DAF eerder de productie verhoogde, wordt er nu volop naar nieuw personeel gezocht.

Er zijn al 1000 nieuwe medewerkers bij gekomen, maar dat is niet genoeg. Om nu nieuwe mensen te werven, wordt het eigen personeel ingeschakeld. Iedereen die iemand aanbrengt kan rekenen op een premie van 650 euro.

Er zijn niet alleen in de productie mensen nodig, maar ook op de afdelingen productontwikkeling, personeelszaken, marketing en sales en financiën.

DAF heeft extra personeel nodig omdat na een dieptepunt van 40 trucks per dag sinds vorig jaar de productie is opgeschaald. Nu rollen er dagelijks zo’n 165 trucks van de band.

Eind 2008 en in 2009 vervielen bij de vrachtwagenfabrikant nog bijna 2000 tijdelijke krachten en werden de banen geschrapt van ettelijke tientallen vaste medewerkers. Ook werd er voor een bedrag van 120 miljoen euro aan besparingen doorgevoerd en maakte DAF gebruik van werktijdverkorting en deeltijd-WW.

Lees ook:DAF gaat weer meer produceren
Lees ook:Daf verhoogt productie weer
Lees ook:Groeiend marktaandeel DAF, ondanks crisis
Lees ook:Omzetgroei DAF Trucks
Lees ook:Megaorder voor DAF

7 reacties op “Geld verdienen? DAF zoekt nog personeel

  1. g.dykastova

    mijn zoon van22 jaar wilgraag werken en ‘.n opleiding volgen bij DAF in eindhoven,hij heeft al eens gereageerd ip de vacature maar niets meer gehoord,mijn adres :is Severovychodni II 1458/49 Sporilov 14100 Praag 4 Tsjechie, ik ben nederlander,in afwach verblijvende m.vr.groet

      /  
  2. Tomas Engelen

    Ik zou graag in nederland als lasser bij daf trucks willen werken.
    Een bekende heeft ook bij de daf trucks in eindhoven gewerkt zij dat het een gezellig groot bedrijf is en vriendelijke medewerkers aanwezig zijn. Ik heb 4jaar ervaaring in het beroep lasser,kan goed tekeningen lezen.
    M,vr,groet Tomas Engelen

      /  
  3. Marguerite Tachet

    Thomas, misschien kun je DAF een mailtje sturen of anders een uitzendbureau dat voor werk bemiddelt. In ieder geval veel succes.

      /  
  4. Sjoerd van Dijk

    Beste lezers,

    Mijn naam is Sjoerd van Dijk. Ik ben als recruiter werkzaam voor DAF Trucks. Weliswaar wat aan de late kant, zou ik toch graag willen reageren op de bovenstaande reacties.
    Uiteraard vinden wij het prettig dat er via zoveel verschillende kanalen interesse wordt getoond in het werken bij DAF Trucks. Aangezien het voor ons echter niet mogelijk is om adequaat te reageren op deze berichten, zou ik willen verzoeken om rechtstreeks te solliciteren via onze vacaturesite. Voor eventuele vragen kan er uiteraard ook telefonisch contact opgenomen worden met onze recruitmentafdeling op telefoonnummer 040-2142616.

    Op het moment van schrijven zoeken wij nog steeds naar goede & enthousiaste collega’s! Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op http://www.daf.com/vacatures

    * Meneer/mevrouw Dykastova: in ons recruitmentsysteem kan ik helaas geen gegevens van een eerdere sollicitatie (van uw zoon) terug vinden? Bij interesse zou ik u willen vragen om opnieuw te solliciteren via onze eigen vacaturesite.

    Met vriendelijke groet,

    Sjoerd van Dijk
    Corporate Recruiter DAF Trucks N.V.

      /  
  5. Marguerite Tachet

    Dag Sjoerd, bedankt voor je reactie, super, dat zal veel mensen verder helpen.

      /  
  6. Jos

    Als we het toch over geld verdienen hebben.

    http://www.just-been-paid.us

    treden dagelijks > 10.000 mensen toe, draait al ruim jaar en beloofd nog jaren mee te gaan

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.