Nederlandse industrie loopt 3 november voor The Hunger Project

Start Run for The Hunger Project IndustrieBlog TechnologieBlogMammoet, HAK Groenten, De Boer Structures, Indutrade Benelux en de HITMA Groep. Teams van uiteenlopende bedrijven uit de industrie en techniek zetten hun beste beeentje voor als ze lopen voor The Hunger Project. Het hardloopevent wordt op 3 november as. voor de zevende keer georganiseerd.

Met de Run for The Hunger Project probeert het Nederlandse bedrijfsleven op een sportieve manier zoveel mogelijk geld op te halen voor The Hunger Project Nederland. Het doel is dat in 2018 ten minste 10 procent van de plattelandsbevolking in Benin hongervrij is en dat op een duurzame manier.

Inschrijven
Deelnemers kunnen individueel meedoen of met een team van hun bedrijf. De afstanden zijn 5 of 10 kilometer met start en finish in het Olympisch Stadion. Alle inschrijfgelden komen ten goede aan The Hunger Project Nederland. Iedere deelnemer kan bovenop het inschrijfgeld extra donatiegeld inzamelen.

Stichting Wilde Ganzen vermeerderd de opbrengst ook nog eens met 55 procent. Elke opgehaalde euro is daardoor 1,55 euro waard. Wilde Ganzen is dé expert op het gebied van concrete projecten in ontwikkelingslanden. Samen met betrokken Nederlanders stellen zij kansarme mensen in staat hun eigen armoede te bestrijden. De werkwijze van de The Hunger Project sluit hier goed bij aan. Daarom steunt Wilde Ganzen projecten van The Hunger Project.

Sportief evenement voor bedrijfsleven
In de voorgaande zes edities is de Run for The Hunger Project uitgegroeid tot een evenement dat sportieve en maatschappelijk betrokken bedrijven niet mogen missen. Vorig jaar brachten ongeveer 850 sportievelingen 260.000 euro bijeen voor The Hunger Project in Benin. Aan de Run deden toen 120 bedrijventeams mee.

Inschrijven kan via Run for The Hunger Project.

Lees ook:Bedrijventeams industrie dragen bij aan succes 7e Run for the Hunger
Lees ook:Onrust Egypte legt productie Nederlandse bedrijven stil
Lees ook:VVD’er koopt studiebollen
Lees ook:Onderzoek Saxion stimuleert energiebesparing industrie
Lees ook:Stoppen JSF kost industrie miljarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.