Toeleveranciers positief gestemd

Duitse toeleveranciers hebben het niveau van voor de crisis al weer bereikt. Dit stelt de ArGeZ (Arbeits Gemeinschaft der Zulieferindustrie) vorige week in Hannover waar de Hannover Messe plaatsvond.

Een waarschuwende vinger geldt wel de hoge grondstof – en energieprijzen, die de concurrentieverhoudingen en het rendement bij de ondernemingen in de toeleverindustrie weer op scherp kunnen zetten. Een mening die wordt gedeeld door de Nevat, de koepel van Nederlandse toeleveranciers.

Net als de Duitse zusterorganisatie is ook de Nevat overwegend positief. Deelnemers aan het Nevat-collectief op de Hannover Messe waren vooral te spreken over de kwaliteit en de kwantiteit van de gelegde contacten.

De Nevat reikt tijdens de Hannnover Messe de Goldene Tulpe uit aan de Nijdra Groep die de prijs won voor de meest aansprekende stand. Een tweede plaats was er voor Cortexon uit Veghel. Op de derde plaats eindigde Brinks Metaalbewerking uit Vriezenveen.

Foto: Dennis van Dijk, Saskia Nije en Bart Clever van de Nijdra Groep met Oliver Frese, directeur van de Hannover Messe.

Lees ook:Chinese Juan Tao slaat voor Nederlandse toeleveranciers brug naar China (interview)
Lees ook:Polynorm in de lift door herstel mondiale automarkt
Lees ook:Plaatbewerkers naar Mekka
Lees ook:Niet BMW heeft interesse in NedCar, maar VDL
Lees ook:Duitse industrie-orders in de lift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.