Onzekerheid troef bij Organon

Het nieuwe jaar biedt MSD, het voormalige Organon, perspectief. In vergelijking met vorig jaar wordt er een hogere productie verwacht. De vraag is of de medewerkers blij zijn met dat bericht. Gezien de voorgenomen plannen om de vestiging in Oss te sluiten naar alle waarschijnlijkheid niet, omdat het daarmee einde oefening zou zijn.

Daar waar Willie Deese, de topman van de wereldwijde productie, recent in een vooruitblik naar 2011 medewerkers opriep zich voor het bedrijf in te zetten, voelt een deel van het personeel zich buitenspel gezet. Zijn oproep tot verbetering, onder meer waar het gaat om kennis en productie van de meest verkopende medicijnen, werd vooral gezien als een boodschap aan het hogere personeel. Dit blijkt uit een post op de website van ‘Het gezicht van Organon’.

De medewerkers zijn nog steeds in het ongewisse over de besprekingen die bepalend zijn voor de toekomst van het farmaciebedrijf, waaronder het overleg met mogelijke overnamekandidaten van een deel van de boedel. Behalve het Japanse Takeda zou Bayern interesse hebben getoond.

Wekelijks vraagt het personeel aandacht voor Organon door een wandeling door Oss te maken die steevast bij het gemeentehuis eindig. Vorige week werd dat voor de honderdste keer gedaan.

Waar bent u werkzaam?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Brief personeel Organon aan Merck
Lees ook:Ontslagen Organon vallen mee – filmpje
Lees ook:D Day voor Organon dag later
Lees ook:Demonstratie Organon-medewerkers (video)
Lees ook:Organon over Plan B geïnformeerd (audio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.