Infographic: machine-industrie innovatief | China mist de boot

Nederland haalt net niet de hoogste regionen van de wereldwijde innovatie Top 10. Dat laat deze infographic zien waarbij verschillende landen werden beoordeeld op het succes van hun vernieuwing, internationalisatie daarvan, de wereldwijde invloed en schaalgrootte.

De eerste en tweede plaats worden ingenomen door de Verenigde Staten en Japan. China komt in de rij van innovatieve landen niet voor. Nederland eindigt op een zesde plaats. De semiconductor industrie is het meest innovatief, gevolgd door de producenten van elektronica. Voor de machinefabrikanten is een mooie derde plek weggelegd.

 

 

 

Lees ook:Toeleveranciers schroeven productie ‘gouden’ iPhone 5S op
Lees ook:Industrie groeit: economie stokt
Lees ook:AkzoNobel werkt aan Chinese groeistrategie
Lees ook:Nederlandse economie wint opnieuw aan concurrentiekracht
Lees ook:Containergroei overtroeft economie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.