Thessa Menssen (CFO BAM Groep) Topvrouw van het jaar 2013

Thessa-menssen-topvrouw-2013 IndustrieBlogThessa Menssen, CFO van de Koninklijke BAM Groep, is Topvrouw van het jaar 2013 geworden.

Ze nam het in de eindstrid op tegen Susan Swarte, CFO Octoplus en Jet de Ranitz, voorzitter van het College van Bestuur van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

De organiserende stichting Topvrouw wil met de verkiezing bewijzen dat er in Nederland voldoende vrouwelijk toptalent beschikbaar is.

Juryvoorzitter Gerdi Verbeet
Thessa Menssen heeft volgens de jury een heldere en transparantie stijl van leidinggeven. Bovendien zet ze zich tomeloos in voor zaken die zij belangrijk vindt.

‘In een wereld waar mannen de boventoon voeren, in een bedrijf dat door moeilijke tijden gaat, in die wereld, is zij een voorbeeld voor jonge vrouwen. De keuzes in haar carrière maken duidelijk waar zij voor staat’, aldus juryvoorzitter Gerdi Verbeet.

‘Ook de span of control en zwaarte van de functie, in haar geval een organisatie met zo’n 25.000 medewerkers en een omzet van ca. € 7,5 miljard, heeft de jury doen besluiten om Thessa de prijs toe te kennen.’

Fotocredits: Koninklijke BAM Groep

Lees ook:IHC Merwede en Kaaijk Metaalbewerking Beste Leerbedrijf van Randstad
Lees ook:Genomineerden Metaalunie Award bekend
Lees ook:Kenteq kiest beste praktijkopleider van Nederland
Lees ook:Heembouw wint eerste IndustrialSocialMedia Award
Lees ook:Megaorder voor Boskalis: bergen Costa Concordia (video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.