Genomineerden Metaalunie Award bekend

De genomineerden voor de Metaalunie Award zijn bekend. De prijs heeft een wisselend thema en wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf dat hierin onderscheidend is. Dit jaar blinken de drie kanshebbers uit in partnership.

Staalbouwbedrijf Jos van den Bersselaar Constructie onderscheidt zich volgens de jury zowel door horizontale als verticale samenwerking, waarbij de breedte van de samenwerking meerwaarde geeft.

Evers Agro, specialist in de ontwikkeling en productie van grondbewerkingsmachines, komt door samenwerking tot verbreding van het productassortiment, verlaging van productiekosten en versterking van het onderscheidend vermogen, aldus de jury.

Mechatronics Instruments dat onder meer fijnmechanische systemen voor medische laboratoria ontwikkelt en produceerten wordt door de jury getypeerd als een innovatieve systemsupplier. De samenwerking wordt binnen in het bedrijf breed gedragen.

Woensdag 25 mei presenteren de drie genomineerde bedrijven hun partnership-strategie in een korte pitch. De genomineerden worden beoordeeld door een jury onder voorzitterschap van ABN Amro-topman Gerrit Zalm.

Lees ook:Industrie strijdt om 1e IndustrialSocialMedia Award
Lees ook:Onderhoud en kalibratie op locatie met kalibratiebus van MW Instruments
Lees ook:Kenteq kiest beste praktijkopleider van Nederland
Lees ook:Clixys in de race voor BouwKennis Marketing Jaarprijs
Lees ook:Heembouw wint eerste IndustrialSocialMedia Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.