Duitse machinebouwers zien het rooskleurig in

Hoewel de omzet van de Duitse machinebouw nog steeds daalt, wordt er voor dit jaar wel een definitieve trendbeuk verwacht. Dit zei Wilfried Schäfer, directeur van de VDW (Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken) tijdens de opening van de AMB in Stuttgart.

Duitse machinebouwers en producenten van precisiegereedschappen zien de omzet over dit jaar rooskleurig tegemoet: sommige gereedschapfabrikanten denken  2008 te kunnen  evenaren en de verspaning verwacht op een 75 procent hogere omzet uit te komen.

Lees ook:Recordjaar voor Duitse machine-industrie
Lees ook:Duitse machinebouw scoort orders
Lees ook:Banengroei Duitse industrie
Lees ook:Wel of geen Duitse groei?
Lees ook:Vooruitzichten Duitse industrie niet rooskleurig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.