NedCar langer open – filmpje

Er is een kans dat NedCar langer openblijft. Meldde het TechnologieBlog eerder deze week dat autofabrikant Mitsubishi eind 2012 de autoproductie stopt. Inmiddels is bekend gemaakt dat Mitsubishi op 24 december bekend maakt of de vestiging in Born langer open blijft, tot 2016.

Los van de einddatum waarop de productie stopt, heeft de Japanse autofabrikant wel de intentie uitgesproken om op zoek te gaan naar andere mogelijkheden voor Nedcar.

Daarbij wordt gedacht aan een zogeheten complete knock down-fabriek, een assemblagefaciliteit waar van onderdelen een complete auto wordt gemaakt.

Nedcar onderzoekt ook de mogelijkheid om auto’s voor andere fabrikanten te bouwen.

Lees ook:Opluchting overheerst bij NedCar
Lees ook:Belgische toestanden voor NedCar
Lees ook:NedCar langer open
Lees ook:Update D Day voor NedCar: fabriek in Born dicht
Lees ook:Verkoop NedCar zet Mitsubishi Motors op verlies

3 reacties op “NedCar langer open – filmpje

  1. H.D.B. Go

    Durven ze bij BN-De stem.nl mijn reactie niet te plaatsen? Stelletje schijterds!

    Laten ze bij Mitsubishi de opvolger van de Colt maar in Japan bouwen. Of bij de voormalige Opel fabriek in België. We gaan ons in NL niet reduceren tot een assemblage natie die maar moet zien te concureren met een Derde Wereld natie.

    Als de TU´s in NL niet in staat zijn om techneuten af te leveren met een gezonde economische kennis in hun geestelijke bagage, dan moeten de TU´s in NL de poorten maar sluiten. De professoren en hoogleraren gaan dan maar in het buitenland solliciteren. De studenten wijken dan ook maar naar het buitenland. Dan wordt NL maar weer een agrarisch land. Een land van boerenpummels en ouwehoeren aan de Noordzee.

    Laten ze in de Derde Wereld maar ook eens bewust worden en zich niet laten uitbuiten door de geïndustrialiseerde naties in de wereld. Men heeft recht op een fatsoenlijk inkomen. Minstens een minimum inkomen die de werkende in staat stelt on in hun levensonderhoud te voorzien. Verder een sociale voorziening. De USA is nogal berucht om hun uitbuitende mentaliteit in de Derde Wereld. De rijkdommen van de grondstoffen verdwijnen in de zakken van de USA en de corrupte elite van het land, waar de grondstoffen worden gedolven. Als de USA dat onder free enterprise verstaat, dan kunnen ze in de USA de bout hachelen!

    G R O E N O N D E R N E M E N!

    Is dit ook duidelijk voor Phansen uit Groningen. Als jij niet weet wat voor corrupte politieke smeerlapperijen in Limburg gaande is, dan heb jij bij mij één recht, n.l. je grote NL rot bek op elkaar te houden. Ga die melkmachines maar aan de uiers van de koeien aan sluiten. Je hoeft zelfs de koeien niet meer uit de wei te halen, want die lopen vanzelf naar de melkinstallaties toe, als ze voelen dat hun uiers barsten vol melk zijn. De film op tv niet gezien over de grootte veehouderijen.

    Is dit ook duidelijk voor het kabinet Rutte 1!

      /  
  2. Marguerite Tachet

    Ik heb na rijp beraad besloten deze reactie te laten staan, ook al laat het taalgebruik te wensen over, daarom het vriendelijk verzoek voortaan in fatsoenlijk Nederlands je reactie te plaatsen…..

      /  
  3. j hofland

    ik vind dat dit wel klopt al zou ik het zelf anders formuleren de japaners zijn niet tevertrouwen eerst jagen ze volvo weg dan gaan ze samen werken met mercedes wat op voor hand al een fiasco was iedere mede werker van nedcar wist eerst fokker om zeep helpen en daarna nedcar ik heb zelf 35 jaar daar gewerkt maar een grotere gluiperd als een japaner bestaat niet in 2006 vertrokken om dat ik wist dat de japaners nedcar zouden laten verrotten en het komt uit.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.