EK levert Nederlandse bedrijven 200 miljoen euro op

Het EK legt het Nederlandse bedrijfsleven geen windeieren. Het Europese Kampioenschap in Polen en Oekraïne levert meer dan 200 miljoen euro aan opdrachten op, onder meer voor infrastructuur, logistiek, beveiliging en (stadion)technologie. Dit  bericht Vraag & Aanbod.

Philips kreeg onder meer een order voor stadionverlichting in zes stadions, VanderLande Industries voor een bagage- afhandelingssystemen op diverse luchthavens, Nedap Security Management voor beveiligingsystemen op vliegveld en twee stadions, Imtech voor technologie in drie stadions en Kersten Europe voor een dakconstructie van een stadion in Polen.

Op de website van AgenschapNL kan een infographic worden gedownload met de bedrijven en opdrachten.

Lees ook:Sterke omzetgroei VanderLande Industries
Lees ook:Orders Duitse industrie weer in de min
Lees ook:Onderzoek Saxion stimuleert energiebesparing industrie
Lees ook:Online-assesment verbetert efficiëntie productiebedrijven
Lees ook:IHC scoort half miljard aan orders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.