Plaatbewerker Goma investeert tegen stroom in (video)

Anticyclisch investeren in economisch minder goede tijden. Dat noemt Foppe Atema, directeur van Goma, als een van de succesfactoren van de plaatbewerker in een interview voor het programma Business Update van de regionale TV-zender Focuz TV.

Zo heeft het bedrijf in Italië een nieuwe metaalbewerkingsmachine besteld die eind maart wordt geïnstalleerd. Met de investering is een bedrag van tussen de zeven en acht ton gemoeid. ‘De machine kan eenvoudiger dan nu vrije vormen in metaal maken”, zegt Atema. ‘Daarmee kunnen we meubelmarkten bedienen maar ook bijvoorbeeld plaatwerk met rondingen leveren voor cv-ketels. Zo bestrijken we nieuwe markten.’

Lees ook:Unilever investeert 100 miljoen in duurzame deo’s
Lees ook:IHC scoort half miljard aan orders
Lees ook:Dockwise bouwt grootste megaschip ooit (video)
Lees ook:VW bouwt 8 nieuwe fabrieken
Lees ook:Apple gaat iPhone en iPod ultrasoon lassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.