Clixys in de race voor BouwKennis Marketing Jaarprijs

Het Clixys-systeem van ABB en Draka is een van de genomineerden voor de BouwKennis Marketing Jaarprijs.

Het integrale installatiesysteem dingt samen met het BtB-concept van Haafkes Goor en EASY van Knauf Insulation mee naar de de jaarlijkse award voor het meest inspirerende marketinginitiatief in de bouw, vastgoed of installatiebranche.

Van de tien inzendingen die voor de drie finaleplaatsen waren geselecteerd, scoorden deze drie met name vanwege toegevoegde waarde voor de klant, de propositie/positionering van het concept, de communicatieve uitrol hiervan, het onderscheidend vermogen, de gestelde doelen en gerealiseerde resultaten.

Draka en ABB

Clixys® is ontwikkeld door ABB en Draka als innovatief integraal installatiesysteem voor de utiliteitsbouw. De toegevoegde waarde zit hem in de tijdwinst en flexibiliteit tijdens de installatie, de simpele en pasklare installatie en het voorkomen van verkeerde verbindingen en de daarmee gepaard gaande risico’s. Het concept is als snel, simpel, betrouwbaar en efficiënt via een gefaseerde en doordachte middelenmix gepositioneerd. De nadruk lag hierbij op de succesvolle inzet van social media als Twitter en een online game.

Consumentenmarkt

Het BtB-concept van Haafkes Goor bestaat uit een betaalbare, vrij indeelbare starterswoning en onderscheidt zich door de grote keuzevrijheid en de intensieve persoonlijke begeleiding in het ontwerp- en uitvoeringsproces. Met een zero budget werden binnen korte tijd opmerkelijke marketingresultaten behaald.

EASY is het marketingconcept voor isolatiemateriaal dat Knauf Insulation voor de consumentenmarkt heeft opgezet. Om het de consument EASY te maken, is aan alles gedacht. Van productkeuze, verkooppunt, on- en offline informatievoorziening, duurzaamheid, energielabels, tot transport.

Lees ook:Innovatieve auto zonder deuren (video)
Lees ook:Winnaars Proces Innovatie Prijs bekend
Lees ook:Online bestellingen dezelfde dag bezorgd krijgen
Lees ook:Databank voor industrienieuws
Lees ook:DHV bouwt energiebesparende installatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.