Imtech verlaagt energieverbruik Audi

Imtech krijgt vastere voet aan grond in Hongarije door een order van Audi. De technisch dienstverlener heeft de opdracht gekregen voor de technische infrastructuur van een nieuwe productiefaciliteit waarmee het automerk de bestaande motorenfabriek in Györ uitbreidt.

Imtech tekent onder meer voor de faciliteiten voor hitte-, warmte- en stroomgebruik. Imtech zal tegelijkertijd de energie-efficiëntie van de Audi-fabriek aanzienlijk verbeteren. De nieuwe technische infrastructuur zal op zo worden geïntegreerd met de productie dat het energieverbruik op het laagste niveau uitkomt.

Met de order verstevigt Imtech de positie op de Hongaarse markt. Het technisch concern kreeg ook al een opdracht van Ceva voor de complete technische infrastructuur bij een uitbreiding van de productiecapaciteit voor veterinaire vaccins. De order omvat alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige voorzieningen, inclusief de volledige procestechnologie. Naast kwaliteit vormt ook de capaciteit van Imtech een belangrijke gunningsfactor. De eerste fase van de uitbreiding zal binnen zes maanden gereed zijn.

De orders van Audi en Ceva zijn samen goed voor een bedrag van 27 miljoen euro.

Waar bent u werkzaam?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Werk aan de winkel
Lees ook:Imtecher Wesley fotoblogt over z’n werk
Lees ook:Eerste order voor megaschip Dockwise
Lees ook:Imtech groeit over de hele linie
Lees ook:Draka onder vergrootglas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.