Plan B moet R&D Organon redden

Volgende week vrijdag, 4 maart, treffen MSD, het voormalige Organon, en Merck elkaar in de rechtbank. De Raad van Commissarissen en de ondernemingsraad hebben een kort geding aangespannen omdat ze de Amerikaanse ‘moeder’ willen houden aan de afspraak dat de onderhandeling worden afgemaakt met een externe partij die zeer geïnteresseerd was in een overname van onder meer de Nederlandse R&D-activiteiten van Organon.

Ondertussen zit de directie van Organon ook niet stil en wordt er gewerkt aan een plan B dat met name de werkgelegenheid van een deel van Merck Resarch Labs (MRL) veilig moet stellen.

Het plan wordt gesteund door de topman Ken Frazier van Merck en Peter Kim, de hoogst verantwoordelijke van Merck Research Labs. Zowel in Nederland als in de Verenigde Staten is een team geformeerd dat het idee verder gaat uitwerken voor het opzetten van een nieuwe activiteit waarbij de kennis van MRL wordt gebruikt.

Waar bent u werkzaam?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Brabantse politiek komt in actie voor Organon
Lees ook:Afketsen overname Organon bittere pil voor Verhagen
Lees ook:Banenbehoud Organon
Lees ook:Organon over Plan B geïnformeerd (audio)
Lees ook:Merck verkoopt Organon toch niet (audio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.