Draka blijft bij Prysmian

Ook nu Xianmao-topman Du Keron gisteren heeft laten weten het bod op Draka door te zetten, blijft het Italiaanse Prysmian bij het voornemen om  het aangekondigde bod in januari officieel te lanceren. Dit zei een woordvoerder gisteren tegen persbureau Reuters.

Ondanks het feit dat Xinmao het bod van 20,50 euro per aandeel gestand wil doen, heeft het Chinese ministerie van handel nog geen aanvraag ontvangen voor het overnamebod. Dit zei een woordvoerder tegen Dow Jones Newswires.

Luister naar het fragment van het Radio I Journaal.

Lees ook:Draka accepteert bod, Chinezen vallen stil
Lees ook:FNV weet niets van Draka
Lees ook:Prysmian blijft Draka-aandelen scoren
Lees ook:Gevecht om Draka nog niet gestreden
Lees ook:D day voor Draka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.