Tence Inzetbureau sterk in flexibel werk

Ambitieus, loyaal aan de werkgever en flexibel. Daarmee kan gemiddeld een medewerker op LBO- en MBO-niveau worden getypeerd. Dit wordt duidelijk uit een toelichting van Paul van Bree, directeur van Tence Inzetbureau, gespecialiseerd in het op maatgesneden inzetten van flexcollega’s in industriële en technische sectoren.

Personeel dat flexibel werkt in de industrie, productie, logistiek en transport, zijn echte doeners die bereid zijn hard te werken om hun toekomst veilig te stellen’, concludeert hij op basis van eigen onderzoek onder een kleine 1.300 werkenden.

De uitkomsten maken het Tence mogelijk om gericht flexcollega’s te koppelen aan bedrijven zodat zij naadloos passen in de werkomgeving waar ze aan de slag gaan.

‘We zijn geen uitzendbureau dat zich sec richt op het linken van de vraag naar bedrijven aan uitzendkrachten’, benadrukt Van Bree. ‘Onze focus ligt op flexcollega’s. Vooral daarmee onderscheidt Tence Inzetbureau zich op de markt voor flexibel personeel.’

Gemotiveerde flexcollega’s

Tence is een ondernemend en oplossingsgericht bureau dat maatwerk levert. Daarbij staat de ‘goede match’ voorop. Er wordt voor bedrijven gericht gezocht naar enthousiaste flexcollega’s die goed passen binnen de werkomgeving waar ze aan de slag gaan.

Behalve dat Tence service en dienstverlening daarbij hoog in het vaandel heeft staan, is persoonlijke contact belangrijk en kenmerkend voor de bedrijfscultuur.

Met een uitgebreide poule aan flexcollega’s door heel Nederland en vele vestigingen als in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Maastricht, speelt Tence in op de toenemende behoefte van bedrijven aan arbeidskrachten die flexibel ingezet kunnen worden. Flexcollega’s gaan vooral aan de slag in de transport & logistiek, productie & industrie en zakelijke dienstverlening.

Hoe werkt Tence?

Bedrijven die voor een korte of langere periode op zoek zijn naar extra medewerkers die flexibel ingezet worden, kunnen een beroep op Tence doen.

Tence gaat op basis van de wensen en gevraagde kwalificaties op zoek naar een enthousiaste kracht die exact past binnen de werkomgeving waar de flexcollega aan de slag gaat.

Meer hoeft het bedrijf zelf niet te doen. Tence biedt een compleet pakket aan service en dienstverlening. Tijdens het werkverband is de flexcollega bij Tence in dienst en wordt door Tence uitbetaald. Facturatie vindt plaats op basis van een wekelijks ingevuld en geaccordeerde urenspecificatie.

En Tence biedt nog meer voordelen:

  • Snel over een geschikte flexcollega kunnen beschikken
  • Besparing op tijd en kosten omdat er onder meer geen
  • wervings- en administratiekosten)
  • Geen risico bij ziekte
  • No cure, no pay